Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útnyilvántartó programok képes leírás - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu
részletek »

Útnyilvántartó programok - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyviteliprogram.tlap.hu » Útnyilvántartó programok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aronic Car Útnyilvántartás

Aronic Car Útnyilvántartás

Szoftverünket könyvelő cégeknek, valamint önmaguknak könyvelő vállalkozásoknak ajánljuk. A program egy adott vállalkozás különféle személy-, illetve tehergépkocsijainak, valamint az azt vezető gépjárművezetők nyilvántartására szolgál. A fenti adatok rögzítését követően, egyszerű formában tudjuk az egy gépkocsi, illetve egy gépjárművezető által teljesített út adatait rögzíteni. Ezt követően egy adott időszakról, általában egy adott hónapról kérhető le különböző összesítés. Ezen belül kérhetünk név szerint havi listát, ami megadja azt, hogy egy adott személy egy adott időszakon belül milyen gépkocsit vezetett, és mennyi kilométert tett meg. Lekérhető rendszám szerinti havi lista, ami tájékoztatást nyújt arról, hogy egy gépkocsi egy adott időszakon belül milyen útvonalat tett meg, illetve kik vezették.

AXEL Pro útnyilvántartó program

AXEL Pro útnyilvántartó program

Az AXEL PRO Útnyilvántartó Programmal az útnyilvántartás elkészítése rendkívül gyors és egyszerű. Az útnyilvántartás az alapja annak, hogy a céges autó által keletkező benzin és egyéb kiadások elszámolhatóak legyenek! Nem csak útnyilvántartás vezethető szoftverünkkel, hanem nyilvántarthatóak a gépjárművekkel kapcsolatos költségek, a sofőrökhöz és az autókhoz tartozó dokumentumok és azok lejárata. Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program a kiküldetési rendelvényt is elkészíti, valamint több prémium modult is tartalmaz. Erre az útnyilvántartó programra van szüksége vállalkozásának, mert gyors, egyszerű, felhasználóbarát. Útnyilvántartó program, amely gyors, egyszerű, profi, azonnal letölthető útnyilvántartó. Prémium útnyilvántartás program. Egyszerű útnyilvántartás!

Kulcs-Soft útnyilvántartó program

Kulcs-Soft útnyilvántartó program

Kulcs-Autó útnyilvántartó programmal játszva, akár néhány perc alatt elkészítheti havi útnyilvántartását, vagy pótolhatja a korábbi évek elmaradásait. Segítségével nem csak jelentős időt, hanem pénzt is megtakaríthat. A programmal a fontosabb dokumentumok (forgalmi engedély, biztosítás) lejáratát is figyelemmel követheti. A Kulcs-Autó útnyilvántartó programmal korlátlan számú cég korlátlan számú gépjárműve kezelhető. Útnyilvántató programunk alkalmas hálózatos használatra, így akár egy időben, több munkaállomáson, mindenki elkészítheti saját autójának útnyilvántartását. - Az Útnyilvántartó progamban nincsenek korlátozások! - Korlátlan számú gépjármű kezelése - Korlátlan számú cég útnyilvántartásának elkészítésére alkalmas - Szoftver hálózatos használata korlátlan számú felhasználóval

Parallel Kft- Útnyilvántartó

Parallel Kft- Útnyilvántartó

A Parallel Kft által kifejlesztett Armada Útnyilvántartó lehetőséget biztosít felhasználója számára, hogy az előírások betartása mellett kényelmesen vezethesse útnyilvántartását. Útnyilvántartás, Menetlevél Járművek, vezetők Partnerek, útvonalak nyilvántartása A szoftver tartalmazza a jelenleg kereskedelmi használatban lévő üzemanyag fajtákat, illetve azok minőségét és a hozzájuk kapcsolódó alapnorma-átalányokat, illetve üzemanyag átalányokat.

PC Connect - Útnyilvántartó program

PC Connect - Útnyilvántartó program

A PC Connect útnyilvántartó egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett útnyilvántartás készítésére szolgáló program. - APEH üzemanyagárak - Utak egyenkénti töltése - Gyors adattöltés - Körutak hozzáadása - Beállítások, Generálás - Kiküldetési rendelvény

rEVOL Express útnyilvántartó

rEVOL Express útnyilvántartó

Hiányzik az elmúlt néhány év útnyilvántartása, és szeretné azt még időben, egy NAV (APEH) ellenőrzés előtt bepótolni? Szeretné elszámolni a saját tulajdonukban lévő személygépkocsi után felmerülő költségeket?Az útnyilvántartó program akár negyedóra alatt pótolhatja elmaradásait és biztosíthatja, hogy a jövőben naprakész és a törvénynek megfelelő legyen kötelező útnyilvántartása. A útnyilvántartó modult ajánljuk azoknak a(z) egyéni vállalkozóknak, akik havonta több mint 500 km-t autóznak, cégautóadót fizetnek és útnyilvántartás vezetésével szeretnének spórolni, vállalkozásoknak, amelyek szeretnék elszámolni a céges autóhoz kapcsolódó költségeiket, vállalkozásoknak, amelyeknek a bérelt- vagy lízingelt autók áfájának visszaigényléséhez útnyilvántartást kell vezetniük, háziorvosoknak, aki mentesülni szeretnének a cégautóadó fizetésétől, vállalkozásnak, amelyek az útnyilvántartást könnyen, gyorsan, néhány gombnyomással szeretnék elkészíteni. Ha magánszemélyként szeretné elszámolni az üzleti célokra is használt autó költségeit, de nem szeretne cégautóadót fizetni, akkor a megtett km-ek elszámolásához az útnyilvántartás mellett Kiküldetési rendelvényt is kell készítenie!

RoadRecord útnyilvántartó specialista

RoadRecord útnyilvántartó specialista

Magyar fejlesztésű kizárólag útnyilvántartásra specializálódott szoftverfejlesztő cég. NAV biztos útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Ezentúl nem kell excel táblában, útvonaltervezővel, külső térképpel számolgatni a távolságokat, hiszen beépített Magyarország utcaszintű digitális térképe bármely két magyarországi pont között tömegesen kiszámolja háztól-házig az útvonalbeli távolságokat! Külföldi utak kezelése és a távolságok számítása térkép segítségével. lőre beállított éves munkaszüneti napok, hétvégék, szabadságok kizárásának lehetősége Hó végi kilométer óra állások, fix látogatások, tankolások helyének, idejének és tankolás mennyiségének rögzítése, km óra állások görgetése Ez nem csak egy Google Maps integráció, ez egy teljesen más útnyilvántartó program!

RoadRegister útnyilvántartó program

RoadRegister útnyilvántartó program

Útnyilvántartó programunk segítségével valós nyilvántartást készíthet úgy, mintha egy excel táblát töltene ki. Így bátran mondhatjuk, hogy ez egy bárki számára könnyen használható útnyilvántartó program. A NAV(APEH) által megkövetelt formátumú nyilvántartás kis gyakorlat után percek alatt elkészíthető. Ne halogassa tovább ezt a feladatot, hiszen Ön is tudja, hogy egyszer meg kell csinálnia. Tudja le ma ezt a problémát, hogy megkönnyebbülhessen! A RoadRegister útnyilvántartó mindkét változatával tetszőleges számú autó nyilvántartását elvégezheti. (Nem kell aggódnia, ha új autót vesz, hogy akkor az belefér-e még a licencbe) Új: Pontos távolságadatok háztól házig. Az útnyilvántartóba integráltuk a Google maps útvonal szolgáltatását. Így a felvett utak már pontos távolsággal vihetők be konkrét városon belüli címek esetén is. Több útvonal is kiválasztható a google maps térképén. Az elmentett távolságot a program megjegyzi, így azt csak egyszer kell beírni. A program a bevitel közben folyamatosan számolja a km és költség adatokat, így azonnal képet kapunk az útnyilvántartás állásáról. Útnyilvántartónk segítségével egy cég több autóját is egységes környezetben kezelheti. A kedvező ára és képességei miatt magánvállalkozóknak és nagyobb cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet.

Tuti menü