Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ügyvitelt segítő egyéb programok képes leírás - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu
részletek »

Ügyvitelt segítő egyéb programok - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyviteliprogram.tlap.hu » Ügyvitelt segítő egyéb programok
Keresés
Találatok száma - 9 db
feladatkiadas.hu - Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!

feladatkiadas.hu - Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen. Add ki online a feladataidat úgy, hogy azok el is készüljenek. Ebben segít a weben és mobilon is elérhető feladatkiadó alkalmazás. A honlapról és mobiltelefonról is elérhető egy olyan online alkalmazás, mely segít a kiadott feladataink kezelésében és a sikeres delegálás elsajátításában. A feladatkiadás egy olyan időgazdálkodási módszer, melynek megfelelő alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal több időnk maradjon, így elérhetjük céljainkat, több időnk marad a családunkra, barátainkra és végre a hobbinknak is élhetünk.

Internetes foglalási naptár

Internetes foglalási naptár

2014-ben indult szolgáltatásunk mára a piac legjobb ár-érték arányú online foglalási rendszerévé nőtte ki magát. Használatával egy felületen tekintheted át az összes foglalást és ügyfeleid adatait. Az időpontfoglalót beágyazhatod honlapodra, így az érdeklődők azonnal láthatják a szabad helyeket. A foglalási naptár kezelése gyerekjáték: elhelyezheted rajta céged logóját és a nyitvatartási időt. A haladó csomagban akár 10 naptárt is kezelhetsz egyszerre! Booked4.us online foglalási rendszer: az ügyfélbarát megoldás!

JustDoo online feladatkezelő és projektmenedzsment

JustDoo online feladatkezelő és projektmenedzsment

A JustDoo egy web alapú feladatkezelő, szervező és projekt menedzselő program mely segíti a cégvezetők, vállalkozók, menedzserek munkáját, hatékonyságának növelését. A rendszer követi a David Allen féle GTD módszertant. A JustDoo egy projekt és feladatkezelő webes alkalmazás, vezetői feladatok és csapatmunka támogatására. A JustDoo Magyarország első projekt -és feladatkezelője, amely a Reggeli Tervezés és az időgazdálkodás módszerén alapul. Valósítsa meg álmait, jobban szervezett vállalkozásával!

Könyvelői praktikum - Egzatik

Könyvelői praktikum - Egzatik

A legteljesebb szolgáltatáscsomag 'könyvelők' részére: mindig aktuális adózási, számviteli tudásbázis egy egyszerűen kezelhető keresőprogrammal automatikus internetes frissítés on-line tanácsadási szolgáltatás (csak előfizetőknek) hírlevél-szolgáltatás (határidők, figyelemfelhívások, tippek, stb.) az első témakövető rendszer (folyamatos aktualizálás a régi változat megtartása mellett) a legteljesebb és leghatékonyabb könyvelői 'szerszám' az Ön állandó és megbízható szakmai háttere! Mit tartalmaz a Könyvelői Praktikum? Közel 200 'komplex témát' - Szabályzatmintákat - Kérdések-válaszok (online tanácsadás) - Ellenőrző-listákat - Több mint 20.000 címet tartalmazó szakmai bibliográfiát - Több száz iratmintát, nyomtatványt, ellenőrző listát Az éves beszámoló elkészítéséhez mérleg, kiegészítő melléklet és üzleti jelentés formulákat (word, excel) - APEH állásfoglalásokat, iránymutatásokat - A legfontosabb adó -és számviteli jogszabályok hatályos szövegét - Ingyenesen használható irodai szoftvereket - Praktikus internetes linkeket

NAV - Nyomtatványkitöltő program

NAV - Nyomtatványkitöltő program

Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) - keretprogram a Java-alapú nyomtatványokhoz, az AbevJava továbbfejlesztett változata. Ebben a programban kell kitölteni az Apeh (NAV) számára kötelezően leadandó bevallásokat

Online ügyviteli rendszer - Systream

Online ügyviteli rendszer - Systream

Systream olyan webes ügyviteli szolgáltatás, melyet könnyedén beállíthat saját igényei szerint. Egy remek eszköz, ahhoz hogy kialakítsa saját, egyedi ügyviteli rendszerét, mely remekül használható mobil eszközökön, így mindig Önnel lehet az irodája. Könnyen kezelhető, felhasználó barát felületével könnyebben megy a munka. A systreammel egy helyen tudja tárolni a szükséges információkat, dokumentumokat. Egy jó ügyviteli rendszerrel időt és pénzt spórolhat. Próbálja ki még ma ingyen, kockázat nélkül.

OpenOffice ingyenes irodai alkalmazások

OpenOffice ingyenes irodai alkalmazások

Az OpenOffice egy nyílt forráskódú, platformfüggetlen irodai szoftvercsomag. Az OpenOffice-nak jelentős piaci részesedése van vállalati körben, ahol a piacvezető Microsoft Office-t követi. A Microsoft Office alternatívája köszönhetően a hasonló felületnek és képességeknek, a fájlformátumok nagyfokú kompatibilitásának és nem utolsó sorban az ingyenességének. Az OpenOffice.org alapértelmezettként az ISO/IEC által szabványosított OpenDocument fájlformátumot használja de megnyitható vele számos más irodai szoftvercsomag által használt formátum, köztük a Microsoft Office fájlformátumok. Emellett támogatja az olyan népszerű kimeneti formátumokat, mint a PDF és az Adobe Flash. Forráskódja szabadon elérhető az LGPL licenc alatt.Köszönhetően nyílt forráskódjának, számos operációs rendszerre elérhető, köztük a Microsoft Windows, Linux, Mac OS X, és Solaris rendszerekre.

SimpTASK projektmenedzsment szoftver

SimpTASK projektmenedzsment szoftver

A simpTASK segítségével egyszerűbben végezheti munkáját! Egy részletes információt nyújtó, mégis könnyen kezelhető rendszert kap projektjei kezeléséhez. Egy helyen láthatja a belső- illetve az ügyfél projekteket, ráadásul irányíthatja is azokat a tervezés első lépéseitől egészen az eredmények kiértékeléséig. Projektjeit megtervezheti a rendszeren belül, de akár korábban, másik programmal elkészített tervét is importálhatja. Követheti a feladatok készültségét, a tervezett és tényleges ráfordítások eltérését, láthatja a határidő, illetve a költségek tartásának kockázatát. A tevékenységek rögzítését a projekttagok végzik, így Önnek nem kell hosszas adminisztrációval bajlódnia ahhoz, hogy a projektek státusza frissüljön a rendszerben. A simpTASK gördülékenyebbé teszi projektjeit és hatékonyabbá vállalkozását.

Termék és Szolgáltatás Árkalkulátor Program

Termék és Szolgáltatás Árkalkulátor Program

A szoftver segítségével terméket előállító és viszonteladó vállalkozók, szolgáltatást nyújtó cégek könnyedén kalkulálhatják ki az eladási áraikat. Minden termékhez háromféle eladási ár kalkulálható. A program ismételhető tételekből számolja az összes anyag költséget, egyéb felmerült költségeket, összes költséget, tételesen megadhatók a jövedelem összetevők fix összegben vagy az önköltség százalékában. A kalkulációkról és egyéb összetevőkről részletes statisztikák készíthetők. A programba beépítésre került egy rugalmasan felépített árajánlat készítő eljárás is, valamint árlista készítő funkció.

Tuti menü