Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Termelésirányítási rendszerek képes leírás - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu
részletek »

Termelésirányítási rendszerek - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyviteliprogram.tlap.hu » Termelésirányítási rendszerek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Clipper Termelés Irányítási Rendszer

Clipper Termelés Irányítási Rendszer

Komplex termelésirányítási rendszer kis,- és középvállalkozásoknak A Clipper egy egyszerű válasz a kis és közepes vállalkozásokat érintő kihívásokra: fejleszteni, hogy megfeleljenek az új globális kihívásoknak, szélesíteni a termékskálát, csökkenteni a költségeket, javítani a minőséget, egyre rövidebb határidőkkel szállítani, röviden: egyre hatékonyabban működni. A Clipper egy olyan Termelésirányító rendszer, mely kifejezetten az ipari vállalatok eredményességét hivatott támogatni. Ez egy teljesen integrált rendszer, melyet egyszerű üzembehelyezni és fenntartani. A fokozatos bevezetése elősegíti az integrálódást a vállalati környezetbe. 1987 óta - szülestésének éve - a Clipper-t folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljen az ügyfelek értékrendjének és céljainak. Fehasználási területe a rézműves tevékenységtől az összeszerelésen át, a lemezmegmunkálás, a kis, közepes és nagyszériás gyártás és speciális gépgyártásig terjed. A szakma szerinti előparaméterezéssel olyan funkció palettát kínál, mely az elmúlt 20 év felhasználókkal történt konzultáció eredménye. Bármilyen is legyen a cég felépítése, a CLIPPER javaslatot tesz hogyan juthat el oda, ahová szeretne. Nyugat-európában a Clipper az egyik legelterjedtebb alkalmazás a kis és közepes vállalati környezetben.

FactoryMaster termelésirányítás

FactoryMaster termelésirányítás

A FactoryMaster egy komplex termelésirányítási rendszer, amely gyártó vállalatok számára került kifejlesztésre és támogatja a vállalkozás teljes tevékenységét az ajánlatkészítéstől a gyártáson keresztül a kiszállításig. A rendszerben kb. 60 féle alapértelmezett munkalap formátum van, a felhasználó ezek közül választhatja ki a számára legmegfelelőbbet. Az aktuális gyártási folyamatok készültségi szintjének nyomon követése a munkalapok segítségével történik, egy-egy munkalapra kattintva azonnal látszik a képernyőn, hogy a gyártási folyamat melyik műveletnél tart és hány munkadarab készült el, ill. kooperációs tevékenység igénybevétele esetén, hogy visszaérkezett-e már az áru az alvállalkozótól. A munkalapokon szereplő tény adatok a műhelyadatgyűjtő terminálokon keresztül frissülnek real-time (időazonos) módon. A technológiai utasítások tartalmazzák az egyes műveleteket a hozzájuk tartozó beállítási-, műveleti időkkel együtt, alvállalkozói tevékenységek esetén pedig átfutási időkkel együtt. Minden egyes technológiai művelet eszköz kódokkal kapcsolódik azokhoz a gépekhez, tevékenységekhez, amelyeket a vállalkozás végez. A technológián belül minden egyes művelethez rögzíthető olyan szöveges információ vagy utasítás, amire az adott műveletnél a dolgozónak figyelnie kell.

ISys-On - QAD Planner rendszer

ISys-On - QAD Planner rendszer

A termelővállalatoknál kiemelt fontosságú az üzemi folyamatok hatékony tervezése és pontos követése. A rugalmas vevőkiszolgálás, határidők pontos tartása és az üzemi kapacitások optimális kihasználása, a termeléssel összefüggő költségek minimalizálása sokszor egymásnak ellentmondó célkitűzéseket, döntéseket kíván. Minél több és minél áttekinthetőbb, rendszerezettebb információ áll a döntéshozók rendelkezésére, a jó döntések meghozatala annál könnyebb. A termelésirányítás a termék határidőre történő elkészítéséhez szükséges tevékenységek tervezésével, a termékek elkészítési sorrendjének és konkrét időbeli ütemezésének meghatározásával foglalkozik. Hatáskörébe tartozik minden olyan intézkedési lehetőség, amellyel a termeléstervezés során meghatározott határidők betartása elősegíthető. A termelésirányítás így szorosan együttműködik a termeléstervezéssel, aminek feladata a termelendő mennyiség, időbeli ütemezés és a szükséges kapacitások meghatározása. Az optimális termeléshez megfelelő termelésirányítási rendszer használata nélkül szinte lehetetlen Az ISYS-ON Kft. a termelést folytató vállalatoknak a QAD Planner termeléstervezési, ütemezési és finomprogramozási szoftvert ajánlja. A QAD Planner önálló tervezőeszközként is használható, de a programcsomag részét képező interface-ek segítségével bármely termelésirányítási rendszerhez integrálható.

R-Trend - termelésirányítási rendszer

R-Trend - termelésirányítási rendszer

SQL alapú termelési rendszer IP alapon működő rendszer, több telephelyes megoldás, távoli elérhetőség. Normál sebességű internet kapcsolaton megfelelő sebességű működéssel. Főbb funkciók: Vevői -szállítói árajánlat kérések, Vevői - szállítói rendelések, Anyagigénytervezés, Szükségletek (anyag, művelet, gép), Szállítólevél csomagolási utasítás, dobozcímke, Számla formák (normál, export, proforma, stornó, helyesbítő, jóváíró) Gyártási utasítás, (egyedi azonosítóval is), Gyártás elszámolás, Fedettségre tervezés. Analízis. Elő és utókalkuláció. Több nyelvű dokumentumok, saját szótár. Dolgozó teljesítmény elszámolás. Automatikus főkönyvi kapcsolat. A rendszer telepítés előzetes egyeztetés után történik meg.

Tuti menü