Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelő programok képes leírás - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu
részletek »

Könyvelő programok - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyviteliprogram.tlap.hu » Könyvelő programok
Keresés
Találatok száma - 15 db
Camsoft kettős főkönyvi program

Camsoft kettős főkönyvi program

Könyvelő program, amivel a leggyorsabban tud dolgozni! könyvelőprogram saját fejlesztése során ez volt a legfontosabb szempont, hogy könnyen és NAGYON GYORSAN lehessen használni a könyvelőszoftvert. Nincsenek felesleges kérdések, előre felkínál mindent, amit csak egy könyvelőprogramnak fel kell kínálnia. Ami egy logikai menetbe tartozik, azt kitölti, ugrik a következő mezőhöz, megnyílik az odaillő ablak. Csak az adatokkal kell foglalkozni, az enter után a kurzor pontosan ott van, ahol lennie kell. könyvelőprogramunk használatakor nem lassítja a munkát az egér, nem megy az idő a mezőbe kattintással és más ismert egeres lassítással. A mezők automatikusan jönnek fel, mindig az és mindig akkor, amikor szükség van rá. Nincsenek felesleges kérdések, nincs szükség újra begépelni azt, amit már tudhat a szoftver. Ettől nagyon pörgős, nagyon gyors szoftver! izonylat rögzítés közben is fel lehet vinni új főkönyvi kartont, gazdasági eseményt, partnert, naplót, kilépés nélkül. Kettős könyvviteli szoftverünkben folyamatos könyvelésnél a dátumnál csak a napot kell begépelni Főkönyvi kivonat lekérdezésből egy kiválasztott főkönyvi karton azonos időszakának részletes listájába léphetünk vissza, a karton listából pedig egy adott bizonylatba Lista lekérdezéseknél enterre vissza lép a kettős könyvviteli program a bizonylatba és javítani lehet. Megtartja az utolsó lekérdezés adatait.

Contorg - Evolut könyvelőprogram

Contorg - Evolut könyvelőprogram

A Windows-alapú főkönyvi rendszerünkből az Evolut ECO és Evolut MKV változatot egyszerű, deviza, gyűjtő- és költséghely nélküli könyveléshez, az Evolut PRO verziót minden lehetőségre készen álló szolgáltatók, illetve saját könyvelési apparátussal rendelkező vállalatoknak javasoljuk. - Teljesen integrált működés - Egységes ügyviteli rendszer - Szakmailag korrekt nyelvezet - Két évtizedes tapasztalat Előnyök: Moduláris bővíthetőség - Önműködő devizaműveletek - Hozzáértő, profi szakmai háttér - Mikro és kisvállalkozásoknak is

DeltaConto könyvelési rendszer

DeltaConto könyvelési rendszer

Gyors adatrögzítést tesz lehetővé, és azonnali főkönyvi számla és folyószámla egyenlegfigyelést valósít meg. Használható az automatikus kontírozás, ami nagyon meggyorsítja az adatfeldolgozást. A számlatükörből választhat egy gombnyomásra, de bővítheti is a számlatükröt, akár könyvelés közben. A könyvelési tételen belül több ÁFA kulcs is használható. A könyvelési tételekhez tetszőleges hosszúságú megjegyzések kapcsolhatók. Különböző színekkel jeleníti meg a rendszer a tartozik és követel egyenlegeket, ezáltal is segítve a felhasználót. A főkönyvi számlaszámok egyenlege könyvelés közben is követhető. Folyószámla kezelése; a számlák részben is kiegyenlíthetők. Előlegszámláknál a kötésszám tájékoztató adatot szolgáltat az előlegszámlákról, a hozzájuk kapcsolódó végszámlákról, illetve a kiegyenlítésről. A lekönyvelt tételekről etikett nyomtatható, így nem szükséges a lekönyvelt bizonylatra kézzel ráírnia a számviteli törvény által előírt adatokat. Az egyes funkciókat és teendőket a program élőszóval is bemondja. (A számítógépben hangkártya szükséges e funkcióhoz.) Új év könyvelésének elkezdésekor a törzsadatok és a rendezetlen folyószámla-tételek átemelhetők az előző évről. Átalakuló cégek, előtársaságok esetében a törzsadatok átemelhetők az új cégbe.

Infotéka Kontír kettős könyvelő

Infotéka Kontír kettős könyvelő

Az infotéka Kontír.NET kettős könyvviteli alkalmazás magában hordozza az elmúlt 20 év eredményeit és tapasztalatait. A programnak létezik egy és többcéges változata. A szoftver installálását intelligens, magyar nyelvű telepítő szoftver segíti. Önnek elegendő a szoftver által feltett kérdésekre válaszolni, vagy a felkínált beállításokat elfogadni. A telepítő automatikusan elvégzi a program futásához szükséges beállításokat. A használat során a tételek és a felhasználók száma nem korlátozott. Használható önálló gépen vagy hálózatban is, ahol az adatbázis kezelő számos topológiai megvalósítást tesz lehetővé különböző platformokon. Az egymást követő időszakok párhuzamosan kezelhetők, egy új időszak nyitásánál a törzsek (munkaszám, költséghely, költségviselő, számlatükör, deviza nemek és árfolyamok, eszközök, stb.) az előzőből átvételre kerülhetnek. A gyors rögzítést az automata kontírkódok, törzsadatok segítik, amelyeket a felhasználó szabadon bővíthet, módosíthat akár a rögzítés alatt is. A rögzítés akár egér nélkül, csak billentyűzetről is elvégezhető, a következő mezőre lépés a megszokott Enter billentyűvel is történhet. A tételek az alábbi könyvelési naplókon rögzíthetők: pénztár, bank, vevő, szállító, vegyes, befektetett eszköz.

Költségvetési könyvelő program

Költségvetési könyvelő program

A QualitySoft költségvetési kettős könyvelő programban alapértelmezetten található egy költségvetési szervezetek, önkormányzatok részére kialakított számlatükör, mely teljes mértékben tartalmazza a rendeletben előírt főkönyvi számokat. A költségvetési számvitelben alkalmazandó funkcionális osztályozás szerinti 6-os 7-es könyvelés automatikus megvalósításához a számlatükörben legelőször be kell állítani, hogy az adott könyvelni kívánt számlaszám milyen típusú. Attól függően, hogy milyen típusúnak állítjuk be a számlaszámot, könyvelés közben másképpen fog viselkedni az adott számlaszám. Szoftverünk a legtöbb piacon kapható más önkormányzati szervek, költségvetési intézmények számára készített szoftvernél nagyobb tudású, és ár/érték arányban a legjobb választás! Szakfeladatok pénzforgalmának lekérése Programunkban lekérhető szakfeladatok pénzforgalmi listája, melyen kizárólag a teljesítési számlák és az előirányzat számlák láthatók.

Kulcs-Soft könyvelő program

Kulcs-Soft könyvelő program

Kulcs Könyvelő program. Tökéletes megoldás a kettős könyvelést vezető cégeknek, könyvelőirodáknak. Teljes körűen lefedi a könyvelési, könyvviteli feladatokat. Magyar fejlesztésű program, a magyar jogszabályokhoz igazítva. A könyvelőprogram integrálható más, szintén saját fejlesztésű programjaikhoz.

NTAX könyvelő rendszer

NTAX könyvelő rendszer

A NOVITAX által fejlesztett, és forgalmazott kettős könyvviteli programrendszer a legtöbb programban megtalálható alapfunkciók mellett, a program használójának munkáját jelentősen egyszerűsítő nyilvántartásokat, automatizmusokat, adóbevallási funkciókat tartalmaz. Véleményünk szerint nincs light, midi stb. könyvelői munka, ezért nálunk sincsenek ilyen változatok, a törvényi változásokhoz való folyamatos igazítást, és a fejlesztéseket minden ügyfelünk külön térítés nélkül használhatja.

Parallel - Armada könyvelő program

Parallel - Armada könyvelő program

Armada Főkönyvi kettős könyvelési program cégeknek és könyvelőirodáknak. A számlák és bizonylatok logikus és gyors feldolgozása, illetve könnyen áttekinthető listák bősége jellemzik. Intelligens számlarend kezelése segítségével pillanatok alatt elindítható vele egy új cég könyvelése. Precíz és gyors áfa nyilvántartást és kimutatást tesz lehetővé. Az Armada Ügyviteli Rendszer részeként fogadja az adatokat más szoftvermodulokból, például bérprogramból, számlázó programból. Bank, pénztár és szállítók, vevők analitika, költséghely és költségviselők szerinti bontás is benne van. Kifejezetten leegyszerűsíti a zárás és nyitás funkcióit. Az Armada Főkönyvi kettős könyvelő program a használója számára sima egyszerűség, mint a nyugodt vízfelület. Amikor viszont az adatok kigyűjtéséről, nyomtatásáról van szó, akkor heves, mint a tűz. Ezért az Armada Főkönyvi könyvelés tűz és víz egyszerre. Gyors áttekintés - könyvelő program Több év párhuzamos főkönyvi kettős könyvelése Automatikus vagy manuális évzárás-évnyitás Cégenként változtatható számlarend, számlarend generálás Könyvelés gazdasági események használatával is Deviza könyvelés Exportálás excel, html formátumban (fájlba ABEV kapcsolathoz) Nyomtatás PDF-be, képernyőre, nyomtatóra Mérleg és eredmény készítés bármikor, bármely időszakra Áfa bevallás, áfa-analitikák, költséghelyek, költséglisták Más (idegen) rendszerek feladás foga

Pénzszám - Pénzügyi számviteli rendszer

Pénzszám - Pénzügyi számviteli rendszer

A pénzügy-számvitel szép is tud lenni! Könyvelési programunk ennek a szlogennek az elvében készült. A PÉNZSZÁM rendszer sok éves fejlesztése során szem előtt tartottuk a komplex rendszer moduláris felépítését, rugalmas bővíthetőségét. Az alaprendszer szolgáltatásai megfelelnek a kettős könyvvitellel szemben támasztott alapvető igényeknek. (folyószámla és ÁFA analitika, teljes körű főkönyvi könyvelés és mérlegkimutatások.) A kiegészítő modulok további speciális funkciókat kínálnak. Kettős-könyvelés egy vagy több cégre. Napló forgalmi listák, főkönyvi számlalapok, főkönyvi és analitikus kimutatások. Vevő-szállító folyószámla kezelés, automatikus folyószámla rendezés, kézi pontozás. Párhuzamos használat több munkahelyen, menüszinten megadható hozzáférési jogokkal. Magyar és/vagy idegen nyelvű számlatükör, valamint főkönyvi illetve mérleg kimutatások. Főkönyvi számlaszámokhoz kapcsolódó, szabadon összeállítható gyűjtők kezelése. Több szempont szerint lekérdezhető, Excel táblázatban is megjeleníthető kimutatások. Korosítása, valamint a várható bevételek és kiadások kimutatása. Kontrolling segéd-modul, költség és eredmény alakulás kimutatása Tételek gyorsrögzítése előre beállított gazdasági eseménykódokkal Bizonylatok másolása Választható másodlagos költségelszámolás és automatikus költségátvezetés. Automatikus forgalmi költségátvezetés. Az eszköz és a bér analitikából fogadás

Hirdetés
Process kettős könyvelő rendszer

Process kettős könyvelő rendszer

A Process kettős könyvviteli program egy széleskörű szolgáltatásokat nyújtó grafikus felületű, más modulokkal integráltan együttműködő könyvelő alkalmazás. Másodlagos könyveléssel és teljes devizakezelési háttérrel rendelkezik. A hagyományos törzskezelési és adatbeviteli algoritmusok mellett tartalmaz egy könyvelő sablonokon alapuló adatbeviteli technikát, ami jelentősen felgyorsítja az adatrögzítést. Használható önálló gépen és hálózatban egyaránt, működtetéséhez egy átlagos Pentium számítógép megfelelő. Windows98, vagy annál fejlettebb operációs rendszer alatt működik. Igény szerint paraméterezhető, a hatályos jogszabályoknak megfelelően aktualizált. Kezelése egyszerű, teljes mértékben megfelel a Windows szabványoknak. A felhasználó munkáját helyzetérzékeny részletes súgó és teljes dokumentáció segíti. Az adatbeviteli munka egérrel és billentyűzetről egyaránt elvégezhető. A program adatai többféle formátumban exportálhatók. Jogosultsági rendszere megakadályozza az illetéktelen adatkezelést. A rendszer minden részébe be lett építve egy széleskörű lekérdezési szűrőrendszer, amivel a felhasználó egyedi lekérdezéseket végezhet. A program különböző részein megtalálható listaboxok (táblázatok) szintén a felhasználó igényei szerint alakíthatók egy listabox formátum generátorral. A program különböző szinek segítségével segíti a felhasználót a hosszú listákban való eligazodásban.

QualitySoft - kettős könyvelő programrendszer

QualitySoft - kettős könyvelő programrendszer

Könyvelő program a QualitySoft-tól. 20 év tapasztalat, könyvelőirodák és cégek kedvenc programja. Integrált rendszer a könyvelési programok szakértőjétől. Részletes ÁFA listák, kiegyenlítetlen és kiegyenlített áfa, Összesítő ÁFA egyenleg Áfa bevallás (0650) ÁNYK-ba átadással Főkönyvi kivonat táblázatba is kérhető azonnali kartonnal Karton és karton intervallum lista Napló analitikák Számla forgalmak vizsgálata havi bontásban grafikonra is Vevő szállító analitika Kiegyenlítetlen bizonylatok listája Egyenlegközlő, késedelmi kamatszámítás, Lejárt határidejű (korosító) lista Kiegyenlítetlen bizonylatok banki terminál utalása, átutatlási megbízás Folyószámla levelezés szövegsablonok átírási lehetősége Egyszerűsített Mérleg (A típusú) Eredménykimutatás (összköltség, A típusú) Mérleg (A és B típusú) Mutatószámok Cash Flow kimutatás Társasági adóbevallás Iparűzési adóbevallás Testreszabható saját kimutatások Tetszőleges adattábla teszőleges szűrési és nyomtatási, és export lehetősége Exportálás Excel, PDF, PRN fájlba, és vágólapra Minden funkciója egér nélküli használatra optimalizálva Jogszabályokhoz aktualizált, komolyan feltöltött, többnyelvű Számlatükör ajánlás Könyvelés közben bővíthető törzsadattáblák Könyvelés gyorsító funkciók, gyakori megjegyzés törzs, sor ismétlés Szabadon bővíthető ÁFA kódok, áfa kulcsok, és feltöltött áfa főkönyvi törzs Kerekítési különbözet

R-Trend - Főkönyvi rendszer

R-Trend - Főkönyvi rendszer

Kettős könyvelés. (nettó, bruttó felvitel), ÁFA analitika, vevő-szállító analitika, folyószámla közlő- felszólító- és késedelmi kamatközlő levelek. Automatikus és kézi kipontozás több szempont szerint. Rendezetlen és lejárt követelések - tartozások nyilvántartása, naplók, kivonat, beszámoló, eredménykimutatás, cash-flow, kartonok, elemzések. Eredménytervezés, Pénzeszköz tervezés. Saját kimutatás összeállítási lehetőség. Költséghelyenkénti és munkaszám szerinti felosztások. Fix és változó költség-árbevétel elemzés. Trendszámítás, Diagrammok. Automatikus pénztár, valuta pénztár bizonylatolás. Pénztárjelentés, valutapénztár jelentés. Valuta-Deviza könyvelés. Árfolyamkülönbözet számítás. Iktató rendszerrel kapcsolat. Az eredeti bizonylatok képei megtekinthetőek, nyomtathatóak. Átutalási megbízás nyomtatás és banki terminál kapcsolatok. Tervkészítés. 25 adatrögzítő felhasználó és korlátlan lekérdező felhasználó beállítási lehetőség.

RLB-60 Könyvelőprogram

RLB-60 Könyvelőprogram

Az RLB-60 Bt egy hazai ügyviteli szoftverfejlesztő cég. Saját fejlesztésű kettős könyvelő, és egyszeres könyvelő programokat fejleszt. A könyvelő programok integráltan tartalmaznak egy egyszerűbb bérszámfejtő programot, és tárgyi eszköz nyilvántartást. Kisebb könyvelő cégeknek és könyvelőirodáknak ajánlott.

Softbalance könyvelő program

Softbalance könyvelő program

A kettős könyvelő program egy környezetben biztosítja 1 vagy több cég 1 vagy több évének egyidejű könyvelését, a cégek házipénztárainak, tárgyi eszköz nyilvántartásainak kezelését, illetve a rögzített, könyvelt adatok megtekintését. A szoftver kiemelten támogatja - az opcióként megvásárolható - másodlagos könyvelést, a 6-7 számlaosztály használatát. A könyvelő programmal bármely könyvelési, bérmunkában végzett többcéges könyvelési terület ügyvitelét képes ellátni. A szoftvert a könyvelő irodákon kívül ajánljuk olyan felhasználóknak is, ahol rendkívül sok a feldolgozásra váró bizonylat és ahol a kötelező adatszolgáltatásokon kívül a könyvelő program lekérdezéseinek segítségével a cégek gazdasági folyamatait is elemezni szeretnék. A könyvelő program támogatja a pénzügyi munkát is a fizetési felszólítás és késedelmi kamat számítás segítségével. A könyvelő szoftver lehetőséget biztosít a pénztári tételek azonnali könyvelhetőségére is, de az időszakos -pl. egy hetes, egy havi - pénztári tétel mennyiség utólagos könyvelését is biztosítja. A házipénztár működhet a megrendelője telephelyén, a tényleges pénzforgalom helyén és Ön, mint külsős könyvelő a könyvelő program részére csak átveszi a már lerögzített adatokat és tovább könyveli azokat. A könyvelő program (főkönyvi könyvelés) kiemelten támogatja a másodlagos könyvelés (6-7 számlaosztály kezelése) lehetőségét.

Unit - Astra pénzügyi és számviteli rendszer

Unit - Astra pénzügyi és számviteli rendszer

Főkönyvi rendszerünk multi verziója elsősorban könyvelő irodák számára nyújt egyszerűen és gyorsan kezelhető megoldást, korlátlan számú cég könyvelésének lehetőségével. A program széles funkcionalitása biztosítja a könyveléshez és számvitelhez fűződő folyamatokat teljes körűen kezelését. Összetett lekérdezési és listázási funkciókkal naprakész adatokkal lehet ellátni az döntéshozókat az igényeknek megfelelően, rendszermoduljainkkal együtt használva (számlázás, bér, tárgyieszköz..) a program beállítástól függően akár kontírozva is bekerülnek a bizonylatok a főkönyvi rendszerbe így rengeteg rögzítéssel töltött idő és munka takarítható meg. Vevői, szállítói számlák könyvelése Előre kialakítható tranzakciók, gazdasági események, jogcímek - automatikus kontírozáshoz Bank kivonatok, pénztár bizonylatok könyvelése Vegyes bizonylatok Utólagos javítási lehetőségek Rugalmasan kialakítható számlatükör Szabadon definiálható ÁFA kulcsok Partnerek nyilvántartása Költséghelyek Munkaszám ok Mérleg / Eredmény kimutatás tetszőleges összeállítása több nyelven Deviza / Valuta árfolyamok nyilvántartása, követése Árfolyam nyereség, veszteség könyvelése Késedelmi kamatok, kamatváltozások, akár partnertől függően Elektronikus ÁFA bevallás Vevő/szállító analitika - folyószámla Kiegyenlítetlen számlák Vevő/szállító ÁFA analitika Folyószámla egyenlegközlő levél Kamatterhelő levél(időszakos kamatterhelés

Tuti menü