Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ügyviteli programok - általános és speciális témák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Infocentrum - Lá.Va [4. oldal]
részletek »

Ügyviteli programok - általános és speciális témák képes leírás: Infocentrum - Lá.Va [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ugyviteliprogram.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 131 db
Infocentrum Számlázó+készlet programok

Infocentrum Számlázó+készlet programok

Infocentrum számlázó és készletnyilvántartó program. A megújult számlázó programunkkal néhány másodperc alatt készíthet számlát. Kiemelkedő ár/érték arány. Digitális számlatömb. Távszámla, távnyomtatás. Számlázó program 4 változatban is elérhető, annak érdekében, hogy minél jobban alkalmazkodjon az Ön személyes igényeihez. Így nem szükséges megvásárolni egy bonyolult programot annak, akinek csak egy egyszerű számlázásra van szüksége. A változatok között könnyen lehet váltani, így a későbbiekben ha valami további funkció szükséges, akkor mindössze a számlázó programhoz tartozó kulcsot kell cserélni és máris használható egy másik változat. Számlázó Program Professional (minden funkció!) Hosszútávra terveznek, egy komplett megoldással Ahol előleg, proforma (díjbekérő) számlázás szükséges Komolyabb készlettel rendelkeznek, vonalkódolvasó támogatás. Boríték, etikett nyomtatás szükséges, netán Felszólító levelet küldene Új! Legolcsóbb számlázás távszámla (távnyomtatás) segítségével. Akik minden új fejlesztést szeretnének megkapni (boríték, csekk nyomtatás, ...)

Infotéka Kontír kettős könyvelő

Infotéka Kontír kettős könyvelő

Az infotéka Kontír.NET kettős könyvviteli alkalmazás magában hordozza az elmúlt 20 év eredményeit és tapasztalatait. A programnak létezik egy és többcéges változata. A szoftver installálását intelligens, magyar nyelvű telepítő szoftver segíti. Önnek elegendő a szoftver által feltett kérdésekre válaszolni, vagy a felkínált beállításokat elfogadni. A telepítő automatikusan elvégzi a program futásához szükséges beállításokat. A használat során a tételek és a felhasználók száma nem korlátozott. Használható önálló gépen vagy hálózatban is, ahol az adatbázis kezelő számos topológiai megvalósítást tesz lehetővé különböző platformokon. Az egymást követő időszakok párhuzamosan kezelhetők, egy új időszak nyitásánál a törzsek (munkaszám, költséghely, költségviselő, számlatükör, deviza nemek és árfolyamok, eszközök, stb.) az előzőből átvételre kerülhetnek. A gyors rögzítést az automata kontírkódok, törzsadatok segítik, amelyeket a felhasználó szabadon bővíthet, módosíthat akár a rögzítés alatt is. A rögzítés akár egér nélkül, csak billentyűzetről is elvégezhető, a következő mezőre lépés a megszokott Enter billentyűvel is történhet. A tételek az alábbi könyvelési naplókon rögzíthetők: pénztár, bank, vevő, szállító, vegyes, befektetett eszköz.

InnVoice számlázó és készlet programok

InnVoice számlázó és készlet programok

Számlázó programot keresel? Weboldalunkon kipróbálhatod az online és a Windows alapú, valamint fuvarnyilvántartó számlázó programjainkat, de lehetőség van ingyenes csomag megrendelésére is. Nem tudod követni a kintlévőségeidet? Partnereid nem értesülnek időben tartozásaikról? ÁFA-t fizetsz ki nem fizetett számláid után is? Számlázó szoftvereink segítségével egyszerűen kiállíthatod a számlát akár több nyelven is, ráadásul számláid bármikor visszakereshetők, vagy akár e-mailben is küldhetők. A hátralékos számlák bármikor egyszerűen leszűrhetők, hátralékos partnereidnek pedig könnyedén nyomtathatsz egyenlegközlőt, melyet akár e-mailben is elküldhetsz részükre. Ne fájdítsd feleslegesen a fejed, próbáld ki programjaink egyikét!

Internetes foglalási naptár

Internetes foglalási naptár

2014-ben indult szolgáltatásunk mára a piac legjobb ár-érték arányú online foglalási rendszerévé nőtte ki magát. Használatával egy felületen tekintheted át az összes foglalást és ügyfeleid adatait. Az időpontfoglalót beágyazhatod honlapodra, így az érdeklődők azonnal láthatják a szabad helyeket. A foglalási naptár kezelése gyerekjáték: elhelyezheted rajta céged logóját és a nyitvatartási időt. A haladó csomagban akár 10 naptárt is kezelhetsz egyszerre! Booked4.us online foglalási rendszer: az ügyfélbarát megoldás!

iRAT - Elektronikus Iktató Szoftver

iRAT - Elektronikus Iktató Szoftver

Az iRAT elketronikus iktató vállalkozások számára készült, iratkezelési, archiválási és elosztási feladatok megoldására. Az iRAT egy elektronikus iktatási rendszer. Nyilvántartja a bejövő, belső és kimenő dokumentumokat. A beszkennelt dokumentumokat eljuttatja a címzettekhez. Biztosítja a gyors keresést. Funkciók: Bejövő, belső és kimenő dokumentumok iktatása Határidő kezelés Iktatott dokumentumok küldése E-mailben Figyelmeztető E-mail üzenetek küldése Beszkennelt dokumentumok csatolási lehetősége Fájlok (FAX, e-mail, stb) iktatási lehetősége Eseménynapló Iratkiadás, kölcsönzés kezelése Adatok exportálása fájlba Felhasználók, felhasználói csoportok, jogosultságok Elintézési határidők kezelése Csatolási lánc kezelése Partnernyilvántartás Selejtez és

ISys-On - QAD Planner rendszer

ISys-On - QAD Planner rendszer

A termelővállalatoknál kiemelt fontosságú az üzemi folyamatok hatékony tervezése és pontos követése. A rugalmas vevőkiszolgálás, határidők pontos tartása és az üzemi kapacitások optimális kihasználása, a termeléssel összefüggő költségek minimalizálása sokszor egymásnak ellentmondó célkitűzéseket, döntéseket kíván. Minél több és minél áttekinthetőbb, rendszerezettebb információ áll a döntéshozók rendelkezésére, a jó döntések meghozatala annál könnyebb. A termelésirányítás a termék határidőre történő elkészítéséhez szükséges tevékenységek tervezésével, a termékek elkészítési sorrendjének és konkrét időbeli ütemezésének meghatározásával foglalkozik. Hatáskörébe tartozik minden olyan intézkedési lehetőség, amellyel a termeléstervezés során meghatározott határidők betartása elősegíthető. A termelésirányítás így szorosan együttműködik a termeléstervezéssel, aminek feladata a termelendő mennyiség, időbeli ütemezés és a szükséges kapacitások meghatározása. Az optimális termeléshez megfelelő termelésirányítási rendszer használata nélkül szinte lehetetlen Az ISYS-ON Kft. a termelést folytató vállalatoknak a QAD Planner termeléstervezési, ütemezési és finomprogramozási szoftvert ajánlja. A QAD Planner önálló tervezőeszközként is használható, de a programcsomag részét képező interface-ek segítségével bármely termelésirányítási rendszerhez integrálható.

JustDoo online feladatkezelő és projektmenedzsment

JustDoo online feladatkezelő és projektmenedzsment

A JustDoo egy web alapú feladatkezelő, szervező és projekt menedzselő program mely segíti a cégvezetők, vállalkozók, menedzserek munkáját, hatékonyságának növelését. A rendszer követi a David Allen féle GTD módszertant. A JustDoo egy projekt és feladatkezelő webes alkalmazás, vezetői feladatok és csapatmunka támogatására. A JustDoo Magyarország első projekt -és feladatkezelője, amely a Reggeli Tervezés és az időgazdálkodás módszerén alapul. Valósítsa meg álmait, jobban szervezett vállalkozásával!

Justitia Ügyvédi Információs Rendszer

Justitia Ügyvédi Információs Rendszer

A Justitia egy egyszerűen használható számítógépes rendszer, amely jelentősen megkönnyíti az ügyvédi irodák ügyvitelét és az egyéni ügyvédek mindennapos munkáját. A Justitiával az ügyiratok, dokumentumok és egyéb adatok keresési ideje másodpercekre csökken - így minden, ami már egyszer rögzítve lett, szinte azonnal kéznél van. A program zavartalanná teszi az információáramlást az irodán belül, ezért jelentős időmegtakarítás érhető el a használatával. A Justitia tárolja a fontos időpontokat és teendőket, és automatikus figyelmeztetést küld a határidők lejárta előtt. A Justitia támogatja a JÜB szabályzatnak megfelelő nyilvántartás vezetését is.

Kisvállalkozói Ügyviteli Program - Light

Kisvállalkozói Ügyviteli Program - Light

A program segítségével az egyéni / kisvállalkozók tarthatják nyilván minden olyan ügyviteli adataikat, melyek a mindennapi munka során keletkeznek. A könyvelésen kívül az összes előírt nyilvántartás vezethető a szoftverrel, beleértve azon nyilvántartásokat is, melyeket az SZJA törvény ír elő az egyéni vállalkozók számára. Legfőbb funkciók: - beérkező és kimenő számla adatok nyilvántartása - követelés adatok nyilvántartása - tartozás adatok nyilvántartása - szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartása - iktatás - raktár kezelés - határidő napló - címtár nyilvántartás. - beépített adatmentés. - automatizált adatfelvétel számla adatokból - listák és diagrammal támogatott statisztikák, kimutatások készítésének lehetősége - vevő és szállító egyenleg listázása - biztonsági mentés készítése magából a programból. - frissítések telepíthetősége magából a programból indítva. Ez a szoftver nagyon hasznos eszköze lehet minden kisvállalkozásnak.

Hirdetés
Komplex ügyviteli rendszer - Complog MRC Kft.

Komplex ügyviteli rendszer - Complog MRC Kft.

Ügyviteli rendszerünkkel adatait integrálhatja, melyet a program bármely részéből könnyedén elérhet. Nagy mennyiségű adatokkal dolgozhat, garantált a rendszer biztonsága. Ügyviteli szoftverünk mindig napra kész, követi a törvényi, jogszabályi változásokat. Felhasználóbarát, logikusan felépített felületen használhatja adatait, vállalata folyamataira szabott rendszerrel dolgozhat. Jelentős profit növekedést érhet el, ha fejlett integrált ügyviteli rendszert használ, gazdasági döntéseit így még időben meghozhatja és jobban átlátja a cége működését, naprakész kimutatásokkal.

Költségvetési könyvelő program

Költségvetési könyvelő program

A QualitySoft költségvetési kettős könyvelő programban alapértelmezetten található egy költségvetési szervezetek, önkormányzatok részére kialakított számlatükör, mely teljes mértékben tartalmazza a rendeletben előírt főkönyvi számokat. A költségvetési számvitelben alkalmazandó funkcionális osztályozás szerinti 6-os 7-es könyvelés automatikus megvalósításához a számlatükörben legelőször be kell állítani, hogy az adott könyvelni kívánt számlaszám milyen típusú. Attól függően, hogy milyen típusúnak állítjuk be a számlaszámot, könyvelés közben másképpen fog viselkedni az adott számlaszám. Szoftverünk a legtöbb piacon kapható más önkormányzati szervek, költségvetési intézmények számára készített szoftvernél nagyobb tudású, és ár/érték arányban a legjobb választás! Szakfeladatok pénzforgalmának lekérése Programunkban lekérhető szakfeladatok pénzforgalmi listája, melyen kizárólag a teljesítési számlák és az előirányzat számlák láthatók.

Könyvelői praktikum - Egzatik

Könyvelői praktikum - Egzatik

A legteljesebb szolgáltatáscsomag 'könyvelők' részére: mindig aktuális adózási, számviteli tudásbázis egy egyszerűen kezelhető keresőprogrammal automatikus internetes frissítés on-line tanácsadási szolgáltatás (csak előfizetőknek) hírlevél-szolgáltatás (határidők, figyelemfelhívások, tippek, stb.) az első témakövető rendszer (folyamatos aktualizálás a régi változat megtartása mellett) a legteljesebb és leghatékonyabb könyvelői 'szerszám' az Ön állandó és megbízható szakmai háttere! Mit tartalmaz a Könyvelői Praktikum? Közel 200 'komplex témát' - Szabályzatmintákat - Kérdések-válaszok (online tanácsadás) - Ellenőrző-listákat - Több mint 20.000 címet tartalmazó szakmai bibliográfiát - Több száz iratmintát, nyomtatványt, ellenőrző listát Az éves beszámoló elkészítéséhez mérleg, kiegészítő melléklet és üzleti jelentés formulákat (word, excel) - APEH állásfoglalásokat, iránymutatásokat - A legfontosabb adó -és számviteli jogszabályok hatályos szövegét - Ingyenesen használható irodai szoftvereket - Praktikus internetes linkeket

Kulcs-Házi házipénztár szoftver

Kulcs-Házi házipénztár szoftver

Házipénztár programunkat ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, amely készpénzforgalmat bonyolít. A készpénz-forgalom teljes körű vezetését teszi lehetővé a hazai és nemzetközi piacon tevékenykedő kis és közepes cégek számára. Házipénztár bizonylat adatok átadási lehetősége könyvelő programba - Bankbizonylatok adatainak átadási lehetősége könyvelő programba - Kedvencek menüpont összeállítási lehetősége - üzemmód - Online kipontozási lehetőség (Kulcs-Számla és Kulcs-Számla és Készlet kapcsolat esetén) - Aktuális pénzkészlet megtekintése pénztáranként bontva és összesítve - Pénzkészlet diagramok - pénzkészlet érték számítás - Forintos pénztárbizonylatok (bevételi, kiadási) kezelése - Valutás pénztárbizonylatok (bevételi, kiadási) kezelése - Forintos bankbizonylatok kezelése - Valutás bankbizonylatok kezelése - Pénztárbizonylatok nyomtatása egyenként vagy csoportosan - Pénztárzárás kezelése - Automatikus árfolyam letöltés - Mérlegelt átlagáras pénzkészlet érték számítás - Pénztártételek listája - Bankbizonylat tételek listája - Aktuális pénzkészlet - Pénzkészlet mozgások listája - Pénzkészlet történet napi, heti, havi, éves bontásban - Pénzkészlet jelentés napi, heti, havi, éves és időszaki - Napi záróegyenleg havi átlag bontása - Főpénztári összesítő

Kulcs-Soft könyvelő program

Kulcs-Soft könyvelő program

Kulcs Könyvelő program. Tökéletes megoldás a kettős könyvelést vezető cégeknek, könyvelőirodáknak. Teljes körűen lefedi a könyvelési, könyvviteli feladatokat. Magyar fejlesztésű program, a magyar jogszabályokhoz igazítva. A könyvelőprogram integrálható más, szintén saját fejlesztésű programjaikhoz.

Kulcs-Soft útnyilvántartó program

Kulcs-Soft útnyilvántartó program

Kulcs-Autó útnyilvántartó programmal játszva, akár néhány perc alatt elkészítheti havi útnyilvántartását, vagy pótolhatja a korábbi évek elmaradásait. Segítségével nem csak jelentős időt, hanem pénzt is megtakaríthat. A programmal a fontosabb dokumentumok (forgalmi engedély, biztosítás) lejáratát is figyelemmel követheti. A Kulcs-Autó útnyilvántartó programmal korlátlan számú cég korlátlan számú gépjárműve kezelhető. Útnyilvántató programunk alkalmas hálózatos használatra, így akár egy időben, több munkaállomáson, mindenki elkészítheti saját autójának útnyilvántartását. - Az Útnyilvántartó progamban nincsenek korlátozások! - Korlátlan számú gépjármű kezelése - Korlátlan számú cég útnyilvántartásának elkészítésére alkalmas - Szoftver hálózatos használata korlátlan számú felhasználóval

Kulcs-Számla és Készlet

Kulcs-Számla és Készlet

Kulcs-Számla és Készlet A Kulcs-Soft Nyrt. legújabb számla- és készletkezelő szoftvere megérkezett! A termék főbb funkciói között megtalálható az ügyfelek, termékek és beszállítók, vonalkódok kezelése, értékesítés és pénzügy nyomon követése, beszerzés, készletezés, könyvelés kezelése. A program használata során, lehetősége van vonalkódos termékrögzítésre, kedvenc funkcióit hozzá adhatja a kedvencek sávhoz, elektronikus számlát állíthat ki, ügyfelei weboldalát egyetlen kattintással elérheti, gyors kereshet, mentheti listáit, az árfolyamokkal nem kell vesződnie, hiszen programunk automatikusan frissíti azokat, grafikus riportokat jelentethet meg, mindezt egy olyan programmal, amelynek telepítése és használata pofonegyszerű!

Lá.Va IQtató program

Lá.Va IQtató program

Az 'IQtató', mint intelligens iktató program, azért készült, hogy Ön elfelejthesse a papír iktatókönyv, a fecnihalmazok, kockás füzetek, névjegyek és a dossziék közötti kotorászás időt rabló mivoltát és pillanatok alatt választ kapjon olyan kérdésekre, amelyek nap mint nap elhangzanak az irodákban. (Hol az irat? Mi az ügyfél telefonszáma? Milyen levelek jöttek? Kiment-e a levél? Miért nem kaptam meg? Ki csücsül rajta? Mik a sürgős iratok? Mik a válaszra váró iratok? Ki fog intézkedni? Hol vannak a számlák? stb.) Az IQtató programcsalád előnye a hagyományos iratkezeléssel szemben: A letárolt adatok több százezer irat esetén is azonnal elérhetők. Az elektronikus keresés lehetővé teszi, hogy akár adattöredék esetén is (névrészlet, fél telefonszám, egy szótöredék stb.) a program pillanatok alatt megtalálja a keresett iratot, nevet, céget, telefonszámot. Ha kell, egy kattintásra megmutatja az eredeti dokumentumot, legyen az szkennelt irat, elektronikus dokumentum, fax, excel táblázat, film hangfelvétel stb. Sokoldalú iktató program. Iktatás, számlaiktatás, likviditásmenedzsment, iratok archiválása, számlák, dokumentumok szkennelése, feladatkiosztás, csoportmunka támogatása. (workflow management) Ügyféladatok kezelése (CRM)

Tuti menü