Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ügyviteli programok - általános és speciális témák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ügyviteli programok - általános és speciális témák képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ugyviteliprogram.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 131 db
A legteljesebb Bérkalkulátor

A legteljesebb Bérkalkulátor

A QualitySoft bérkalkulátorral kiszámíthatja a bruttó bérből a nettót, vagy a nettóból a bruttót. Nem csak fixbéres hanem több műszakos dolgozóknak is. Ezzel bármikor béremelés előtt vagy új munkavállaló belépéskor látható mennyibe is fog kerülni a cégnek az adott nettó vagy bruttó bér

Actual Integrált ügyviteli rendszer

Actual Integrált ügyviteli rendszer

Actual Számla Rugalmasan paraméterezhető, egyszerű, mégis sokfunkciós számlázó szoftver. Actual Számla Plusz Ha a cég teljes pénzügyi helyzetét is szeretné nyomon követni. Actual Készletkezelés Napra kész információ a készletéről néhány gombnyomással. Actual Gyártás Ha egyszerű, mégis sokfunkciós gyártástámogató szoftvert keres. Actual Kereskedelem Gyors és hatékony segítség a napi kereskedelmi ügyviteli teendőkhöz a kapcsolatfelvételtől az eredménykimutatásig. Actual Integrált (ERP) Logikus rendszerbe szervezi a teljes kereskedelmi, készletnyilvántartási, gyártási és pénzügyi folyamatot a kapcsolatfelvételtől az eredménykimutatásig. Moduláris felépítésének köszönhetően mindenki összeállíthatja belőle a saját ügyviteli rendszerét.

Ambrits winIktat iktató program

Ambrits winIktat iktató program

Könnyen kezelhető iktató szoftver. Beérkezett, kimenő levelek iktatása fő és alszámra. Az adatokat könnyen és gyorsan visszakereshetjük, ha a szűrés funkciót használjuk. A szűrés ablakban két feltétel szerint kereshetünk, és/vagy kapcsolattal. A hol keressem -ben megadható, hogy azadott adatot melyik mezőben keresse a program, a hogyan -ban megadhatjuk a módját (egyenlő, nem egyenlő...tartalmazza stb).

Armada bérszámfejtő program

Armada bérszámfejtő program

Főbb funkciók az Armada Bér bérprogramban Különböző jogviszonyok bérelszámolásának kezelése / bérprogram Havi-, óra és teljesítménybéres dolgozók kezelése / bérprogram Teljes és részmunkaidőben történő foglalkoztatás kezelése / bérprogram Levonások kezelése / bérprogram Szabadság nyilvántartás / bérprogram Évközi indulás támogatása adatimportálási lehetőség excel táblából / bérprogram Munkaszerződés és fénykép csatolási lehetőség / bérprogram A törvény által előírt szja előleg számítás mellett egyedileg kidolgozott göngyölt- előre-becsléses szja előleg számítás / bérprogram Közfoglalkoztatottak kezelése/ bérprogram Egyszerűsített foglalkoztatottak elszámolásának kezelése / bérprogram Hóközi béremelés kezelése / bérprogram Csoportos adatrögzítés elszámolás előkészítéséhez, valamint importálási lehetőség / bérprogram Munkaidő nyilvántartás a felhasználó által kívánt részletezettséggel / bérprogram Automatikus könyvelés költséghelyekkel is / bérprogram Tb ellátások számfejtése integrálva / bérprogram Táppénzes nyomtatványok kifizetőhelyek részére / bérprogram NAV felé történő adatszolgáltatások (08, T1041, T1042E, 53, 58, M29, M30) / bérprogram Kafetéria keret kezelése / bérprogram KSH havi, valamint éves adatszolgáltatás / bérprogram OEP adatszolgáltatások (havi, és negyedéves) / bérprogram Távolléti díj számítás / bérprogram Kafetéria keret kezelése / bérprogram

Aronic Car Útnyilvántartás

Aronic Car Útnyilvántartás

Szoftverünket könyvelő cégeknek, valamint önmaguknak könyvelő vállalkozásoknak ajánljuk. A program egy adott vállalkozás különféle személy-, illetve tehergépkocsijainak, valamint az azt vezető gépjárművezetők nyilvántartására szolgál. A fenti adatok rögzítését követően, egyszerű formában tudjuk az egy gépkocsi, illetve egy gépjárművezető által teljesített út adatait rögzíteni. Ezt követően egy adott időszakról, általában egy adott hónapról kérhető le különböző összesítés. Ezen belül kérhetünk név szerint havi listát, ami megadja azt, hogy egy adott személy egy adott időszakon belül milyen gépkocsit vezetett, és mennyi kilométert tett meg. Lekérhető rendszám szerinti havi lista, ami tájékoztatást nyújt arról, hogy egy gépkocsi egy adott időszakon belül milyen útvonalat tett meg, illetve kik vezették.

Aronic Integrált Ügyviteli Rendszer

Aronic Integrált Ügyviteli Rendszer

1. A számla kiállításával egyidejűleg a számla adatai bekerülnek egy számla, valamint egy hátralékos nyilvántartásba. Így a főkönyvi könyveléstől függetlenül folyamatosan tájékoztatást kaphatunk az ÁFA analitikáról, valamint a tartozások és követeléseink összegéről. A számláról időszakonként feladás készíthető. Ekkor a program az adatokat áttölti a kontírozás eljárásba, ahol a könyvelő ellenőrizheti a tételeket, majd egy gombnyomással könyvelhet. 2. A hátralékos nyilvántartás kapcsolódik a házipénztár(ak) és banki kivonatok nyilvántartásához. 3. A rendszer része egy tárgyi eszköz rendszer, ami nyilvántartásait tekintve mind épületre, mind gépjárművekre alkalmazható. Az időszak végén innen is kérhető főkönyvi feladás. 4. Az alaprendszer része egy számlázó modul. A számlázó modulban a cikkek tételenként főkönyvi számlához köthetők, így a számlázás azonnal a kontírozás ponton keresztül könyvelhető. A számlázó modul kiegészíthető a készlet nyilvántartó és a gyártás és termelésnyilvántartás eljárásaival. 5. A rendszer lelke a főkönyvi nyilvántartás. Használata egyszerű, gyors, rugalmas adatbevitelt és kezelést tesz lehetővé.

AXEL PRO Házipénztár Program

AXEL PRO Házipénztár Program

Házipénztár és Pénztárjelentés Az AXEL PRO Házipénztár Program egy Házipénztár és Pénztárjelentés készítő program, amelynek segítségével a házipénztár nyilvántartása (bevétel, kiadás, egyenleg) egyszerű és gyors. Egy kattintással ellenőrizhető a cég pénzkezelési szabályzatában előírt napi záró egyenlegek átlagára vonatkozó limit! Többféle beállítási lehetőség, jogosultságok és figyelmeztetés, ha az egyenleg nulla alá csökkenne. A házipénztár program demó változata azonnal letölthető és kipróbálható! Egyszerűen kezelhető házipénztár program Bevételek, kiadások nyilvántartása Aktuális egyenleg automatikus számítása Nyitó és záró egyenlegek megjelenítése Pénztárjelentés nyomtatvány Bevételi, kiadási pénztárbizonylat Az AXEL PRO Házipénztár Program Szoftverről általában A NAV előírásainak és az új áfa tv.-nek teljes mértékben megfelel a szoftver Adatbázisáról automatikus biztonsági mentés készítése A szoftver indítása jelszóval védhető, valamint beállítható csökkentett jogosultsági szint is A szoftver könnyen kezelhető, az ablakok áttekinthető elrendezésűek A szoftver minden listája közvetlenül nyomtatható, vagy exportálható Excel-be is

AXEL Pro számlázó és készletnyilvántartó program

AXEL Pro számlázó és készletnyilvántartó program

Számlázó és készletnyilvántartó program: gyors, egyszerű, profi, igényes. Azonnal letölthető számlázó program. Prémium kategóriás szoftverünk a legmagasabb igényeket támasztó felhasználók számára gazdag és innovatív számlázási és ügyviteli funkciókat kínál. Funkciói: számla, készlet nyilvántartás, szállítólevél, díjbekérő, árajánlat, megrendelés készítése és sok minden más.

AXEL Pro útnyilvántartó program

AXEL Pro útnyilvántartó program

Az AXEL PRO Útnyilvántartó Programmal az útnyilvántartás elkészítése rendkívül gyors és egyszerű. Az útnyilvántartás az alapja annak, hogy a céges autó által keletkező benzin és egyéb kiadások elszámolhatóak legyenek! Nem csak útnyilvántartás vezethető szoftverünkkel, hanem nyilvántarthatóak a gépjárművekkel kapcsolatos költségek, a sofőrökhöz és az autókhoz tartozó dokumentumok és azok lejárata. Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program a kiküldetési rendelvényt is elkészíti, valamint több prémium modult is tartalmaz. Erre az útnyilvántartó programra van szüksége vállalkozásának, mert gyors, egyszerű, felhasználóbarát. Útnyilvántartó program, amely gyors, egyszerű, profi, azonnal letölthető útnyilvántartó. Prémium útnyilvántartás program. Egyszerű útnyilvántartás!

Hirdetés
BaBér bérszámfejtő program

BaBér bérszámfejtő program

A BaBér bérszoftver-t sokféle cég használja. Ügyfeleik különböznek méretben, területi elhelyezkedésben és tevékenységi körben. Legkisebb cégeik néhány fősek, legnagyobb cégük 16.000 főt foglalkoztat. Szép számú könyvelőiroda Ügyfelük között nem ritka a 4-6.000 főt foglalkoztató cég sem, a legnagyobb pedig mintegy 25.000 fő bérszámfejtését végzi.

Bérszámfejtés szakértő - Balancekft.hu

Bérszámfejtés szakértő - Balancekft.hu

Megbízható könyvelő iroda Budapesten? Válassza a Balance Kft-t! Több évtizedes könyvelői tapasztalattal rendelkezünk. Kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy szolgáltatásunk mindig megfeleljen a kor legújabb kihívásainak. Könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat? Bízza felelősségbiztosítással dolgozó, gyakorlott, több száz céget tömörítő ügyfélkörrel rendelkező kollégáinkra! ISO 9001-2008 minősítéssel rendelkezünk, elérhető áron, precízen végezzünk munkánkat. Könyvelés? Hozza egyensúlyba velünk!

Beta szoftver - ha még nem talált megfelelő programot

Beta szoftver - ha még nem talált megfelelő programot

Webes alapú nyilvántartó, ajánlatadó és más szoftvereket fejlesztünk kisvállalkozások részére. Szoftvereink gyorsítják, leegyszerűsítik a munkát és segítik a profit maximalizálását. Hívjon most! Szoftverfejlesztést vállalunk szakszerűen, garanciával, szerződéskötéssel, számlával. Szoftvereink könnyen kezelhetőek, gyorsak, biztonságosak, stabilak és rövid idő alatt megtérülnek. Szoftvereinkre az alábbiak jellemzők: Gyorsak, kizárólag a szükséges funkciókat tartalmazzák, így a kezelésük kialakításánál is a gyorsaság a fő szempont. Másrészről a legmodernebb kiépítésű nagy teljesítményű szervereken futnak. Biztonságosak, csak az fér hozzá, akit a szoftver megrendelője enged. Belépés felhasználó névvel és jelszóval történik. Stabilak nem fagynak le, nem akadoznak, nem lassulnak le. Amit tenniük kell, szempillantás alatt elvégzik. Könnyen kezelhetőek. Az egyedi szoftverek személyre szabottak, nincsenek felesleges kattintások, felesleges körök. Minden kéznél van, jól átláthatóak, nem kell keresgélni.

Blondesoft szépségszalon ügyviteli program

Blondesoft szépségszalon ügyviteli program

Szépségszalon menedzsment szoftver a Blonde Softtól. A Blonde egy olyan ügyviteli rendszer, amely elsősorban a szépségiparra koncentrál, de rugalmas felépítéséből adódóan alkalmas sok egyéb területen működő vállalat üzleti folyamatainak kezelésére. A Blonde több különböző változatban kapható. Fodrászatoknak, kozmetikáknak, műköröm stúdióknak és szépségszalonoknak: Szépségszalon Start, Szépségszalon Studio, Szépségszalon Standard és Szépségszalon Professional. Szoláriumoknak: Szolárium Fitness termeknek: Fitness Spa és klinika számára: Spa és Klinika Az egyes változatok hasonlítanak egymásra, de egyre nagyobb üzletek kezelésére alkalmasak, egyre több feladatot képesek ellátni illetve az adott terület sajátosságaira koncentrálnak. Így mindenki megtalálhatja a számára ideális változatot.

Camsoft kettős főkönyvi program

Camsoft kettős főkönyvi program

Könyvelő program, amivel a leggyorsabban tud dolgozni! könyvelőprogram saját fejlesztése során ez volt a legfontosabb szempont, hogy könnyen és NAGYON GYORSAN lehessen használni a könyvelőszoftvert. Nincsenek felesleges kérdések, előre felkínál mindent, amit csak egy könyvelőprogramnak fel kell kínálnia. Ami egy logikai menetbe tartozik, azt kitölti, ugrik a következő mezőhöz, megnyílik az odaillő ablak. Csak az adatokkal kell foglalkozni, az enter után a kurzor pontosan ott van, ahol lennie kell. könyvelőprogramunk használatakor nem lassítja a munkát az egér, nem megy az idő a mezőbe kattintással és más ismert egeres lassítással. A mezők automatikusan jönnek fel, mindig az és mindig akkor, amikor szükség van rá. Nincsenek felesleges kérdések, nincs szükség újra begépelni azt, amit már tudhat a szoftver. Ettől nagyon pörgős, nagyon gyors szoftver! izonylat rögzítés közben is fel lehet vinni új főkönyvi kartont, gazdasági eseményt, partnert, naplót, kilépés nélkül. Kettős könyvviteli szoftverünkben folyamatos könyvelésnél a dátumnál csak a napot kell begépelni Főkönyvi kivonat lekérdezésből egy kiválasztott főkönyvi karton azonos időszakának részletes listájába léphetünk vissza, a karton listából pedig egy adott bizonylatba Lista lekérdezéseknél enterre vissza lép a kettős könyvviteli program a bizonylatba és javítani lehet. Megtartja az utolsó lekérdezés adatait.

Clipper Termelés Irányítási Rendszer

Clipper Termelés Irányítási Rendszer

Komplex termelésirányítási rendszer kis,- és középvállalkozásoknak A Clipper egy egyszerű válasz a kis és közepes vállalkozásokat érintő kihívásokra: fejleszteni, hogy megfeleljenek az új globális kihívásoknak, szélesíteni a termékskálát, csökkenteni a költségeket, javítani a minőséget, egyre rövidebb határidőkkel szállítani, röviden: egyre hatékonyabban működni. A Clipper egy olyan Termelésirányító rendszer, mely kifejezetten az ipari vállalatok eredményességét hivatott támogatni. Ez egy teljesen integrált rendszer, melyet egyszerű üzembehelyezni és fenntartani. A fokozatos bevezetése elősegíti az integrálódást a vállalati környezetbe. 1987 óta - szülestésének éve - a Clipper-t folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljen az ügyfelek értékrendjének és céljainak. Fehasználási területe a rézműves tevékenységtől az összeszerelésen át, a lemezmegmunkálás, a kis, közepes és nagyszériás gyártás és speciális gépgyártásig terjed. A szakma szerinti előparaméterezéssel olyan funkció palettát kínál, mely az elmúlt 20 év felhasználókkal történt konzultáció eredménye. Bármilyen is legyen a cég felépítése, a CLIPPER javaslatot tesz hogyan juthat el oda, ahová szeretne. Nyugat-európában a Clipper az egyik legelterjedtebb alkalmazás a kis és közepes vállalati környezetben.

Cobra CRM Rendszer

Cobra CRM Rendszer

A magyar fejlesztésű Cobra CRM rendszer széleskörű támogatást nyújt a partnerkapcsolat (partnertörténet) menedzseléséhez, értékesítési folyamatok követéséhez/értékeléséhez, döntéshozatalhoz. Dokumentum csatolási lehetőséget biztosít a folyamatokhoz. A CRM rendszer segítségével az elvégzendő feladatokat meghatározott szempontok szerint oszthatja ki a dolgozók közt. Bármikor tájékozódhat a feladat aktuális állásáról. A kiadott feladat nem felejtődik el, hiszen csak az előre megadott státusz elérésekor tekinthető elvégzettnek. A CRM rendszer segítségével objektív képet kap munkatársai valós teljesítményéről. Mennyi érdeklődés érkezett, ebből mennyi ajánlat lett és mennyi megrendelés, bevétel keletkezett az adott időintervallumra és/vagy értékesítési menedzserre leszűrve? Erre a CRM rendszer megadja Önnek a választ.

CobraMunBér bérszámfejtő program

CobraMunBér bérszámfejtő program

A CobraMunBér munkaügyi és bérszámfejtő program a hazai bérprogramok piacának egyik elismerten nagy tudású, széles felhasználói körben alkalmazott szereplője. Minden bérszámfejtési- munkaügyi - és TB feladat ellátására alkalmas. A CobraContoWin+ ügyviteli programrendszerhez integrált bérprogram felhasználói két évtized fejlesztési tapasztalatára és szakmai segítő szolgáltatásokra támaszkodhatnak. Teljes körű munkaügyi törzsadat megadására ad lehetőséget és minden adatszolgáltatási követelménynek meg kíván felelni. Korlátlan számú cég párhuzamos kezelésére alkalmas és hálózatos - több felhasználós - alkalmazásra is fel van készítve. A CobraMunBér bérprogramot első sorban kis - közép vállalatoknak, könyvelőirodáknak ajánljuk Korlátlan számú cég párhuzamos kezelésére alkalmas és hálózatos - több felhasználós - alkalmazásra is fel van készítve. A programot jelenleg már 250 partnerünk használja nagy megelégedettséggel.

Tuti menü