Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Iktató, dokumentum kezelő progamok képes leírás - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu
részletek »

Iktató, dokumentum kezelő progamok - Ügyviteli programok - általános és speciális témák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyviteliprogram.tlap.hu » Iktató, dokumentum kezelő progamok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ambrits winIktat iktató program

Ambrits winIktat iktató program

Könnyen kezelhető iktató szoftver. Beérkezett, kimenő levelek iktatása fő és alszámra. Az adatokat könnyen és gyorsan visszakereshetjük, ha a szűrés funkciót használjuk. A szűrés ablakban két feltétel szerint kereshetünk, és/vagy kapcsolattal. A hol keressem -ben megadható, hogy azadott adatot melyik mezőben keresse a program, a hogyan -ban megadhatjuk a módját (egyenlő, nem egyenlő...tartalmazza stb).

Ikron Dokumentumkezelő modul

Ikron Dokumentumkezelő modul

A Dokumentumkezelő tárolja a PEAS Vállalatirányítási Rendszer által kezelt összes digitális állományt. A dokumentumok számos szempont alapján - akár a bennük lévő tartalom alapján is - kereshetők, csoportosíthatók, kivonatolhatók. A Dokumentumkezelő modul iktató rendszerként is, támogatja az ügyvitel menetét. A Dokumentumkezelőben az iratokhoz való hozzáférés komplex módon szabályozható, beállítható, ezzel biztosítva az illetéktelen hozzáférés kiszűrését. Bármilyen méretű vállalatról legyen szó, rengeteg dokumentum keletkezik a működése során, amelyeknek a nyilvántartásában és rendszerezésében nélkülözhetetlen segítséget nyújt a Dokumentumkezelő. Ma már a dokumentumokat célszerű elektronikusan (is) nyilvántartani és tárolni. A modul segítségével teljes körű elektronikus kezelést végezhetünk. Ennek számos előnye van: a környezetkímélő munkavégzés, a takarékosság, kereséssel töltött idő lerövidülése. A Dokumentumkezelő keresési funkciója a dokumentumok tartalmába is ?belelát?, amely átlagban 30%-kal lerövidíti a keresésre fordított időt.

InCash iktató program

InCash iktató program

Az InCash Iktató program a kis- és középvállalatok dokumentumiktatási problémáját oldja meg. A papír alapú és elektronikus dokumentumok biztonságosan tárolhatók, felhasználhatók. A rögzített dokumentumokat iktatócsoportokba, az iktatócsoportokat pedig dossziékba rendszerezheti. A programban tetszőleges számú és elnevezésű dossziét és dossziénként tetszőleges számú és elnevezésű iktatócsoportot hozhat létre. Az iktatócsoportok a könyvtár-rendszerből ismert, úgynevezett 'fa' struktúrában foglalnak helyet. Ezek segítik a könnyebb tájékozódást és az átláthatóságot. A keresés funkcióval a rögzített vagy importált dokumentumok között kereshet. Bármilyen adat megadható keresési feltételnek, majd a kívánt dokumentum igény esetén szerkeszthető, megtekinthető. A programban feladatok oszthatók ki, melyeknek beállítható a sürgősségi fokozatuk, témakörük, határidejük. A feladatokat felhasználókhoz lehet rendelni, így minden olyan dokumentum rejtve marad az illetéktelen felhasználó előtt, mely nem kapcsolódik munkaköréhez. A feladatokhoz csatolható minden olyan dokumentum, mely az elvégzéséhez szükséges lehet, mint például képek, e-mailek. Az Iktató program együttműködik az InCash számlázó szoftverekkel, melyek segítségével egy komplex ügyviteli rendszert alakíthat ki.

iRAT - Elektronikus Iktató Szoftver

iRAT - Elektronikus Iktató Szoftver

Az iRAT elketronikus iktató vállalkozások számára készült, iratkezelési, archiválási és elosztási feladatok megoldására. Az iRAT egy elektronikus iktatási rendszer. Nyilvántartja a bejövő, belső és kimenő dokumentumokat. A beszkennelt dokumentumokat eljuttatja a címzettekhez. Biztosítja a gyors keresést. Funkciók: Bejövő, belső és kimenő dokumentumok iktatása Határidő kezelés Iktatott dokumentumok küldése E-mailben Figyelmeztető E-mail üzenetek küldése Beszkennelt dokumentumok csatolási lehetősége Fájlok (FAX, e-mail, stb) iktatási lehetősége Eseménynapló Iratkiadás, kölcsönzés kezelése Adatok exportálása fájlba Felhasználók, felhasználói csoportok, jogosultságok Elintézési határidők kezelése Csatolási lánc kezelése Partnernyilvántartás Selejtez és

Lá.Va IQtató program

Lá.Va IQtató program

Az 'IQtató', mint intelligens iktató program, azért készült, hogy Ön elfelejthesse a papír iktatókönyv, a fecnihalmazok, kockás füzetek, névjegyek és a dossziék közötti kotorászás időt rabló mivoltát és pillanatok alatt választ kapjon olyan kérdésekre, amelyek nap mint nap elhangzanak az irodákban. (Hol az irat? Mi az ügyfél telefonszáma? Milyen levelek jöttek? Kiment-e a levél? Miért nem kaptam meg? Ki csücsül rajta? Mik a sürgős iratok? Mik a válaszra váró iratok? Ki fog intézkedni? Hol vannak a számlák? stb.) Az IQtató programcsalád előnye a hagyományos iratkezeléssel szemben: A letárolt adatok több százezer irat esetén is azonnal elérhetők. Az elektronikus keresés lehetővé teszi, hogy akár adattöredék esetén is (névrészlet, fél telefonszám, egy szótöredék stb.) a program pillanatok alatt megtalálja a keresett iratot, nevet, céget, telefonszámot. Ha kell, egy kattintásra megmutatja az eredeti dokumentumot, legyen az szkennelt irat, elektronikus dokumentum, fax, excel táblázat, film hangfelvétel stb. Sokoldalú iktató program. Iktatás, számlaiktatás, likviditásmenedzsment, iratok archiválása, számlák, dokumentumok szkennelése, feladatkiosztás, csoportmunka támogatása. (workflow management) Ügyféladatok kezelése (CRM)

rEVOL express iktató modul

rEVOL express iktató modul

A rEVOL Express Iktatás modul a kis- és középvállalatok dokumentumiktatási problémáját szünteti meg. Az iktató programmal megoldható a szerződések, ajánlatok, bevételezések, partnerbizonylatok, számlák és az ügyfélszolgálati dokumentumok digitális rendezése. Az Iktatás modullal dossziékba és aktákba rendezheti a belső és külső bizonylatokat, azokat egyedi azonosítóval láthatja el, így mindig megtalálja, amit keres, egységes rendszerben kezelheti a bizonylatokat, és bármikor elérheti őket, jelentősen megkönnyítheti a mindennapi adminisztrációs és dokumentumkezelési feladatait, elektronikusan archiválhatja a bizonylatokat és ez által nyomtatási és papírköltségeit csökkentheti, nem utolsó sorban védi környezetét, lépést tehet a zöld iroda felé. A papír alapú és elektronikus bizonylatok biztonságosan tárolhatók, felhasználhatók. A rögzített dokumentumok aktákba, az akták pedig dossziékba rendszerezhetők. A programban tetszőleges számú és elnevezésű dosszié, dossziénként tetszőleges számú és elnevezésű akta hozható létre. A keresési és szűrési funkcióval a rögzített vagy importált dokumentumok leírásai tallózhatók

Tuti menü