Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Általános készletnyilvántartó-, és számlázó programok képes leírás: Számla - X Raktár [2. oldal]
részletek »

Általános készletnyilvántartó-, és számlázó programok: Számla - X Raktár [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ugyviteliprogram.tlap.hu » Általános készletnyilvántartó-, és számlázó programok
Keresés
Találatok száma - 21 db
Számla Expressz 3 / Parit Kft

Számla Expressz 3 / Parit Kft

A Számla Expressz 3 egy könnyen használható, sokoldalú számlázó és ügyviteli program, amely megfelel a számítógépes számlázás szabályait előíró törvény és PM rendeletek követelményeinek. Számlázás, készletkezelés, költségnyilvántartás, házipénztár egy programban. Modulos kialakítás, hasznos kiegészítő funkciók, kiváló ár/érték arány. Számlázási feladatok megoldása akár több pénznemben vagy több nyelven. Számlák, proformák, árajánlatok, szállítólevelek kiállítása. Elektronikus számlák készítésének támogatása. Számlák feladása többféle könyvelőprogramba. Költségek (szállítói számlák) és házipénztár kezelése. Készletkezelés akár több raktárra is. Összesítések és grafikonok készítése akár egy kattintással. Gyorsan megtanulható kezelés, testreszabható menük és gyorsgombok. SQL szerveren (MySQL, MS SQL, Interbase) használható verzióban is.

Ügyvitel.Net - Készlet ügyviteli rendszer

Ügyvitel.Net - Készlet ügyviteli rendszer

Ügyvitel.Net - Készlet A számlázóprogram­ot, raktárprogram­ot és crm rendszert egyesítő ügyvitel­i rendszer megoldást nyújt minden olyan vállalkozás számára, akik professzionális számlázási és készletkezelési megoldást keresnek. Szolgáltatásai kibővülnek a költségszámlák mindenre kiterjedő nyilvántartási lehetőségével, vevői és szállítói megrendelések, valamint fizetési felszólítások kezelésével. A szoftver széleskörű ügyfélkapcsolat kezelő crm rendszert és webáruház-kapcsolatot is tartalmaz. Általános rendszertulajdonságok Modern, letisztult, következetes kezelőfelület, minden egy ablakon belül lekérdezhető, rendszerezhető Listák exportálási lehetősége PDF, Excel, szöveges állományokba Nyomtatványok exportálási lehetősége PDF állományba Dokumentumok csatolásának lehetősége ügyfélhez, termékhez és bizonylatokhoz Részleg- és munkaszám kezelési lehetőség Beépített adatbizonsági rendszer: jogosultságok részletes paraméterezhetőséggel, eseménynapló Importálási lehetőség Excel állományokból Adatmentő-visszatöltő segédprogram Beépített, helyzetérzékeny, részletes súgó Felhasználói profilok kezelése, bizonylatrögzítés támogatása automatikus kitöltéssel Korlátlan számú valutanem felviteli lehetőség Többnyelvű kezelőfelület Bizonylatlistáink alapján etikettlista készíthető, a gördülékeny postázás érdekében Nyomtatványok (átutalási megbízás, csekk, stb.) közvetlen nyomtatási lehetőség

workdays - online számlázó, raktárkezelő program

workdays - online számlázó, raktárkezelő program

A workdays megfelelő megoldás lehet vállalkozása számára, ha egy egyszerűen kezelhető számlázó / raktárkezelő rendszert szeretne magáénak tudni, mely folyamatos fejlesztéseivel az Ön munkáját is sokkal könnyebbé teszi. A workdays egy folyamatosan fejlődő rendszer, minden fejlesztéssel az ön munkáját kívánjuk könnyíteni. Magas figyelmet kapott a fejlesztés során a munkafolyamatok idejének minimalizálása. A workdays rendszerhez letisztult, átlátható felületet terveztünk. A funkciók használatát könnyű megérteni, de ha mégsem, úgy a beépített útmutató válaszokat ad a felmerülő kérdésekre. A workdays folyamatosan fejlődik az igények, elvárások irányában. A mindennapi használat során sok új, extra funkcióval fog találkozni, melyeket költségek és kötöttségek nélkül használhat. Kell ennél több?

X-Raktár ügyviteli szoftver

X-Raktár ügyviteli szoftver

Az X-Raktár ügyviteli szoftver általános jellemzői: A program Office-szerű sávos felhasználói felülettel rendelkezik. A legtöbb ablakot egér nélkül, csak billentyűzettel is tökéletesen használhatjuk. A kurzort tartalmazó beviteli mező vastag piros kerettel van kiemelve. A program egységes funkcióbillentyűket használ minden ablakon, ez az alapbeállításoknál központilag állítható. Több cég, több felhasználó, korlátlan számú raktár, megbízható működés. A program képes több felhasználót kezelni, ezek jogosultságai részletesen állíthatók, Könnyedén, grafikus felületen keresztül követheti az egyes bizonylatok útját, Pl. egy rendelésből hogyan lesz szállítólevél, illetve ez utóbbiból számla. Rugalmas alkalmazkodás az Ön üzleti tevékenységéhez. A termék, partner adatokhoz, bizonylat fejlécekhez, tételekhez felhasználói mezőket rendelhet, Pl. egy terméknek lehet színe, mérete, stb.

Tuti menü